100 Doors : RUNAWAY 攻略 100ドアーズランナウェイ 攻略情報 Level 90Escape game 100 Doors : RUNAWAY Solution Walkthrough Level 90

スポンサーリンク

100 Doors Runaway

-100 Doors Runaway
-

Yo100 Doors : RUNAWAY 攻略 100ドアーズランナウェイ 攻略方法 ・解き方

100 Doors Runaway(100ドアーズランナウェイ) Door 90 Level 90 攻略

コンパスがあるステージ。
針の向きが端末を傾けることによって切り替わる。

100doors runaway

赤い色の針を「N S E W N W E S」の順に向けて行く。

  1. 赤い色の針を上に向ける(N)
  2. Press the SET button.
  3. 赤い色の針を下に向ける(S)
  4. Press the SET button.
  5. 赤い色の針を右に向ける(E)
  6. Press the SET button.
  7. 赤い色の針を左に向ける(W)
  8. Press the SET button.
  9. 赤い色の針を上に向ける(N)
  10. Press the SET button.
  11. 赤い色の針を左に向ける(W)
  12. Press the SET button.
  13. 赤い色の針を右に向ける(E)
  14. Press the SET button.
  15. 赤い色の針を下に向ける(S)
  16. Press the SET button.

扉が開く。

100doors runaway
扉の矢印をタップして100 Doors Runaway次のステージへ。

脱出ゲーム100 Doors : RUNAWAY 攻略 (100ドアーズランナウェイ) Level 89

脱出ゲーム100 Doors : RUNAWAY 攻略 (100ドアーズランナウェイ) 記事一覧 100doors runaway walkthrough
Escape game 100 Doors : RUNAWAY Solution Walkthrough

100 Doors Runaway Door 90 Level 90

Tilt your device to change the direction on compass by order
"N S E W N W E S".

100doors runaway

  1. Change direction to N
  2. Press the SET button.
  3. Change direction to S
  4. Press the SET button.
  5. Change direction to E
  6. Press the SET button.
  7. Change direction to W
  8. Press the SET button.
  9. Change direction to N
  10. Press the SET button.
  11. Change direction to W
  12. Press the SET button.
  13. Change direction to E
  14. Press the SET button.
  15. Change direction to S
  16. Press the SET button.

Press the door to go to the next level.

100doors runaway

Escape game 100 Doors : RUNAWAY Solution Walkthrough main

スポンサードリンク

-100 Doors Runaway
-

1

3

4

5

6

7

8

ランキング形式で紹介していきます。

9

ランキング形式で紹介していきます。

10

11

-100 Doors Runaway
-