100 Missions Las vegas(100ミッション ラスベガス) 攻略 まとめ mission 15-2100 Missions Las vegas Solution Walkthrough mission 15-2

スポンサーリンク

100 Missions Tower Heist

-100 Missions Tower Heist
-

□サイト内検索:

投稿日:2013/01/08 更新日:

スポンサーリンク

Escape Game: “100 Missions :Las vegas”
1つずつミッションをこなして部屋から脱出するMPI Gamesのゲームアプリ

100ミッション:ラスベガス - Google Play の Android アプリ

Escape Game: “100 Missions :Las vegas”

100 Missions Las vegas(100ミッション ラスベガス) 攻略

コンロをタップして拡大。

左側の円を以下の配置にする。
左上:青
右上:赤
左下:黄
右下:緑

Th lv15 16
Th lv15 17
アイテム欄でフライパンを選択。
コンロをタップして置く。

Th lv15 18

アイテム欄でフライドポテトを選択。
フライパンの上に置く。
その後、ウイスキーボトルをフライパンへ使用する。

Th lv15 19
Th lv15 20

換気扇をタップしてフタを締める。
部屋が煙まみれになる。
Th lv15 21

キッチンを出る。
ウイスキーボトルを使い人を叩く。

Th lv15 22
Th lv15 23
キッチンへ戻り、換気扇をタップしてフタを締める。

Th lv15 24
廊下へ出る。
倒れている人をタップしてプラスチックカードを手に入れる。
プラスチックカードを選択し、奥の扉をタップし進む。

Th lv15 25

Th lv15 26

左側の絵をタップして拡大。
絵をタップしてはずす
中からノートを手に入れる。

Th lv15 27
Th lv15 28
アイテム欄を開く。
ワックスとノートを組み合わせる。

Th lv15 29
ノートとインクを組み合わせる。

Th lv15 30

机の電話機をタップして拡大。

Th lv15 31

アイテム欄で電池を選択。
電話機をタップして電池をいれる。
その後電話機をタップしてメッセージを表示。

Th lv15 32

部屋をでて左奥をタップして拡大
扉をタップしてクリア。
Th lv15 33

100 Missions Las vegas Level 16-1
100 Missions Las vegas Level 15-1

100 Missions Tower Heist main

100 Missions Las vegas Solution Walkthrough

Zoom in the stove.

Put the four colors into the correct places.

Top left:blue.
Top right: red.
Bottom left :yellow.
Bottom right : green.

Th lv15 16
Th lv15 17

Put the pan on the stove.

Th lv15 18

Put french fries , bottle of whiskey on the pan.

Th lv15 19
Th lv15 20

Press the vent to close it.
Th lv15 21

Go out the kitchen.
Use the bottle of whiskey to hit the guard.

Th lv15 22
Th lv15 23

Go to the kitchen, open the vent.

Th lv15 24

Go out the kitchen .
Pick up the plastic card from the guard.
Use the plastic card to open the far door.

Th lv15 25

Th lv15 26

Go to the left side.
Press the picture to remove it.
Take the notebook.

Th lv15 27
Th lv15 28

Combine wax with notebook.

Th lv15 29

Combine notebook with ink.

Th lv15 30

Zoom in the telephone on the desk.

Th lv15 31

Use the battery to the telephone.

Press the telephone to see the message.

Th lv15 32

Go out the room.
Go to the left side.

Press the door to exit.
Th lv15 33

100 Missions Tower Heist main

スポンサードリンク

-100 Missions Tower Heist
-

2

3

4

5

6

7

ランキング形式で紹介していきます。

8

ランキング形式で紹介していきます。

9

10

-100 Missions Tower Heist
-