「Escape: KNIGHT'S GLORY」攻略記事一覧「Escape: KNIGHT'S GLORY」Walkthrough Main

スポンサーリンク

KNIGHT'S GLORY アプリ攻略記事 脱出ゲーム

更新日:

「Escape: KNIGHT'S GLORY」Walkthrough
怪しい箇所をタップして、キーになるアイテムを探し、閉じ込められた空間から脱出するWaveA PTE.LTD.の脱出ゲーム。

Escape: KNIGHT'S GLORY - WaveA PTE.LTD.

「Escape: KNIGHT'S GLORY」Walkthrough

Requirements.Compatible with iPhone,iPod touch,and iPad.Requires iOS 3.2 or later
Escape: KNIGHT'S GLORY - WaveA PTE.LTD.

スポンサードリンク

Escape: KNIGHT'S GLORY

プロローグ

今日は古城でチェスの大会が行われる。
しかしチャンピオンの座を狙うライバルに密室に閉じ込められてしまった!
早く脱出しなければ試合が始まってしまう!

Escape: KNIGHT'S GLORY

プロローグ

The chess tournament is being held in this old castle at the organizer's request.
The match will start in a few hours.
It's still a bit early, but I'm going there anyway.
I put my hand on the doorknob, but the door wouldn't budge.
I have to get out of here, or I'll miss the tournament!
I have to escape!

1

3

4

ランキング形式で紹介していきます。

5

ランキング形式で紹介していきます。

6

-KNIGHT'S GLORY, アプリ攻略記事, 脱出ゲーム
-, , ,