『脱出ゲーム"本堂に潜む影"』攻略記事一覧『Escape game The Shadow in the Temple』Solution Walkthrough

スポンサーリンク

アプリ攻略記事 脱出ゲーム 本堂に潜む影

-アプリ攻略記事, 脱出ゲーム, 本堂に潜む影
-, , ,

投稿日:

『Escape game The Shadow in the Temple』Solution Walkthrough

『Escape game The Shadow in the Temple』Solution Walkthrough

Requirements: Compatible with iPhone,iPod touch, and iPad.Requires iOS 3.2 or later.

スポンサードリンク
スポンサードリンク

『脱出ゲーム"本堂に潜む影"』攻略まとめ1

プロローグ

埋蔵金を探しに山寺に来た主人公。友人と別行動をとり、何かを見て追いかけたが、うっかり転んでしまい、本堂に閉じ込められてしまった。正体のわからない影の存在・・・・・・。早く脱出しないと大変だ。

『Escape game The Shadow in the Temple』Solution Walkthrough

Prologue

The hero of this story is looking for buried treasure at a temple in the mountains. He splits up with his friend and chases after someone suspicious, but he falls over and finds himself locked inside the main hall of the temple. The shadowy presence might be dangerous. He has to escape!

スポンサードリンク

-アプリ攻略記事, 脱出ゲーム, 本堂に潜む影
-, , ,

1

2

3

4

5

6

7

8

ランキング形式で紹介していきます。

9

ランキング形式で紹介していきます。

10

-アプリ攻略記事, 脱出ゲーム, 本堂に潜む影
-, , ,