100Floors 攻略Seasons tower(シーズンズタワー) Floor1(Level1) for android100Floors walkthrough Seasons tower Floor1(Level1) for android

Escape Game: “100 Floors Solution walkthough”
アップデートで季節感が加わったステージが追加。

100 Floors - Google Play の Android アプリ

Escape Game: “100 Floors Solution walkthough

100 Floors - Google Play の Android アプリ

スポンサードリンク

100Floors攻略Seasons tower(シーズンズタワー) Floor1(Level1) for android

keypod のOの位置を修正

T,Fと書かれているステージ。

Th lv1 0
扉は左右にスワイプすることで動かせる。

Th lv1 1
この扉はQwertyキーボードになっている。
Th lv1 2LLTh lv1 3L

扉の文字で「HALLOWEEN」を打つ。
「H->A->L->L->O->W->E->E->N」のパネルを探しタップする。

Th lv1 5

→Seasons tower Floor2

←100Floors攻略 seson tower 一覧 for android

100Floors walkthrough Seasons tower Floor1(Level1) for android

Th lv1 0

Swipe left and right.
This door is Qwerty keyboard.

Th lv1 2LLTh lv1 3L

Tap the "HALLOWEEN".

「H->A->L->L->O->W->E->E->N」
Open the door.

Th lv1 5

→Seasons tower Floor2

←100Floors Solution Walkthrough main for android

『Escape game 100 Floors』Solution Walkthrough Main

1

3

4

ランキング形式で紹介していきます。

5

ランキング形式で紹介していきます。

6

-100 Floors
-, , , ,