100Floors Annex 攻略 100フロアーアネックスタワー攻略方法・解き方 Level 15 Floor 15Escape game 100Floors Solution Walkthrough ANNEX Level 15

Escape Game: “100 Floors”
iPhoneの独自機能を活用した脱出ゲームです。
アップデートで追加されたアネックスタワーの攻略。

Escape game 100Floors Solution Walkthrough ANNEX

100Floors Annex (100フロアー アネックスタワー) Level 15 Floor 15 攻略

人形があるステージ。

100floors-annex
人形は4つあり、大きい人形は小さい人形の上から置ける。

100floors-annex

扉上の模様のように、中央に赤+緑、右側に青+紫に
置けるよう人形を動かす。

以下順で操作する。

  1. 赤 ->中
  2. 青->右
  3. 赤->右
  4. 緑->中
  5. 赤->左
  6. 青->中
  7. 赤->中
  8. 紫->右
  9. 赤->左
  10. 青->右
  11. 赤->中

100floors-annex

扉をタップして100Floors Annex次のステージへ

100Floors Annex 攻略 Floor 16
100Floors Annex 攻略 Floor 14

100 Floors ANNEX Stage

100Floors Annex Level 15 Floor 15

100floors-annex

The doll are 4.
Move the dolls as same position on the wall:
middle spot : red outside + green inside
right spot : blue outside + purple inside.

100floors-annex

Move the dolls in this order:

  1. red ->middle
  2. blue->right
  3. red->right
  4. green->middle
  5. red->left
  6. blue->middle
  7. red->middle
  8. purple->right
  9. red->left
  10. blue->right
  11. red->middle

100floors-annex

Press the green arrow on the door to goto 100Floors Annex next level.

Escape game 100 Floors Solution Walkthrough Main

2
3

ランキング形式で紹介していきます。

4

-, , , , , ,