100Floors Annex 攻略 100フロアーアネックスタワー攻略方法・解き方 Level 13 Floor 13Escape game 100Floors Solution Walkthrough ANNEX Level 13

Escape Game: “100 Floors”
iPhoneの独自機能を活用した脱出ゲームです。
アップデートで追加されたアネックスタワーの攻略。

Escape game 100Floors Solution Walkthrough ANNEX

100Floors Annex (100フロアー アネックスタワー) Level 13 Floor 13 攻略

右下から赤い棒を手に入れる。
赤い棒を扉の装置右端の型にはめる。

100floors-annex

100floors-annex

床の赤いボタンを押し続けて、
2つの棒がそれぞれの同色のパネルの位置に移動するように調節していく。
3回成功すると扉が開く。

  1. 赤い棒が左から1つ目の赤いエリアに入ったらボタンを放す。

    100floors-annex

  2. 緑の棒を右端まで移動させて折り返し、
    左から2つ目の緑のエリアに入ったらボタンを放す。

    100floors-annex

  3. 赤い棒を左側まで移動させて折り返し、
    左から2つ目の赤いエリアに入ったらボタンを放す。

    100floors-annex

100floors-annex

扉をタップして100Floors Annex次のステージへ

100Floors Annex 攻略 Floor 14
100Floors Annex 攻略 Floor 12

100 Floors ANNEX Stage

100Floors Anne Level 13 Floor 13

Pick up the red bar,
put it on the door.

100floors-annex

100floors-annex

Press the red button on the ground,
stop the bar same colors panel 3 times.

  1. Focus on the red bar.
    Release 1st red area onto it.

    100floors-annex

  2. Focus on the green bar.
    Release 2nd green area onto it.

    100floors-annex

  3. Focus on the red bar.
    Release 2nd red area onto it.

    100floors-annex

100floors-annex

Press the green arrow on the door to goto 100Floors Annex next level.

Escape game 100 Floors Solution Walkthrough Main

スポンサードリンク

-100 Floors
-, , , , , ,

1

2

3

4

5

ランキング形式で紹介していきます。

6

ランキング形式で紹介していきます。

7

8