Diamond Penthouse Escape 2 攻略(ダイヤモンドペントハウスエスケープ2) まとめ1Diamond Penthouse Escape 2 solution walkthrough 1

スポンサーリンク

Diamond Penthouse Escape 2

-Diamond Penthouse Escape 2
-,

□サイト内検索:

投稿日:2012/10/01 更新日:

スポンサーリンク

Escape Game: “Diamond Penthouse Escape 2”
出来るだけ早く奇妙な部屋から脱出しよう。
部屋の中にあるダイヤを手に入れるとさらに高得点が狙える。
TeraLumina Gamesの脱出ゲーム。

Diamond Penthouse Escape 2 - TeraLumina Games

Diamond Penthouse Escape 2 solution walkthrough

Here we go again; stuck in a strange loft. There are rubies all around. Can you find a way out and leave with all the rubies?

Ruby Loft Escape - TeraLumina Games

Diamond Penthouse Escape 2 攻略(ダイヤモンドペントハウスエスケープ2) まとめ

部屋の中からスタート。

Th 929

右へ移動。

Th 930
ソファーをタップして視点変更。
テーブルの右側の皿からダイヤを手に入れる。

Th 931

左右のソファーをタップして持ち上げる。
ライターとダイヤを手に入れる。

Th 932
画面を戻す。
右へ移動。

Th 933

ソファーをタップして視点を変える。
ソファーの上からダイヤを手に入れる。

Th 934
正面の棚をタップして拡大。
盆栽の中からダイヤを2個手に入れる。

Th 935

ライターを選択して、右の緑のキャンドルをタップする。
黄色のカギを手に入れる。

Th 936
画面を戻し、黒い棚をタップして視点変更。
棚の右上からダイヤを手に入れる。

Th 937
棚の本をタップして中身を見る。
本の中からダイヤを手に入れる。
ダーツのスコアルールを確認しておく。

Th 938

右へ移動して木のベンチを拡大。
右側の植物からダイヤを手に入れる。
ベンチ上のパネルの配置を確認する。(中->下->中->上)

Th 939

→Diamond Penthouse Escape 2 攻略まとめ 2
→Diamond Penthouse Escape 2 攻略記事一覧

Diamond Penthouse Escape 2

Th 929

Go right.

Th 930

Tap sofa.
Get diamond on the dish of table.

Th 931

Tap both sofa.
Get the lighter and diamond.

Th 932

Go back.
Go right.

Th 933

Tap sofa.
Tap diamond on the sofa.

Th 934

Tap shelf.
Get diamondx2 on the Bonsai.

Th 935

Tap lighter to activate.
Tap green candle.
Get the yellow key.

Th 936

Go back.
Tap black shelf.
Get diamond.

Th 937

Tap book in the shelf.
Get diamond.
Confirm darts rules.

Th 938

Go right.
Tap the wooden bench.
Get diamond.
Confirm panel(middle,under,middle,top) on the bench.

Th 939

→Diamond Penthouse Escape 2 walkthrough 2
→Diamond Penthouse Escape 1 walkthrough main

スポンサードリンク

-Diamond Penthouse Escape 2
-,

1

3

4

5

6

7

8

ランキング形式で紹介していきます。

9

ランキング形式で紹介していきます。

10

11

-Diamond Penthouse Escape 2
-,