脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ2Escape: The Candy Shop walkthrough 2

スポンサーリンク

キャンディーショップ

-キャンディーショップ
-

投稿日:2013/03/12 更新日:

candy

Escape: The Candy Shop walkthrough 怪しい箇所をタップして、キーになるアイテムを探し、閉じ込められた空間から脱出するWaveA PTE.LTD.の 脱出ゲーム脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略

今作は閉じ込められた駄菓子屋からの脱出劇。

脱出ゲーム: キャンディーショップ - WaveA PTE.LTD.

以下ネタバレ解答ですので閲覧の際にはご注意下さい。 candy

Escape: The Candy Shop walkthrough === Prologue ======================= I got a weird message. "Come to the candy shop, or bad things will happen to you." I couldn't ignore it, because the candy shop belongs to my best friend's family. Worried, I went to check on the candy shop. When I went inside, the door was suddenly locked behind me... =====================================

スポンサードリンク
スポンサードリンク

脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ

コイン投入口をタップして拡大。

Th 2329

アイテム欄で100円硬貨を選択。
コイン投入口をタップして100円を入れる。

Th 2330
レバーをタップして回すと
カプセルが出てくる。

カプセルを手に入れる。

Th 2331

画面を戻す。

Th 2332

右奥の跳び箱型の棚をタップして拡大。

Th 2333Th 2334
Th 2335

アイテム欄でカプセルを開く。
カプセルをタップして割り、フィギュアを手に入れる。

Th 2336

アイテム欄でフィギュアを選択。
跳び箱型の棚のカギ穴をタップして穴へ差し込む。

Th 2337

跳び箱型の棚の左側面をタップして拡大。
Th 2338

3段目を開ける。カッターを手に入れる

Th 2339

脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ3

脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ1

脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略記事一覧

Escape: The Candy Shop walkthrough

Zoom in the insertion slot.

Th 2329

Insert coin.

Th 2330

Press the lever.
Pick up capsule.

Th 2331

Go back.

Th 2332

Zoom in the shelf of vaulting horse.

Th 2333Th 2334
Th 2335

Open the capsule in your inventory.
Press the capsule to get the figure.

Th 2336

Use the figure onto the keyhole.

Th 2337

Zoom in the left side of shelf of vaulting horse.
Th 2338

Open the 3rd drawer.
Get the cutter.

Th 2339

Escape: The Price of Happiness walkthrough 3
Escape: The Price of Happiness walkthrough 1

Escape: The Price of Happiness walkthrough main

スポンサードリンク

-キャンディーショップ
-

1

2

3

4

5

6

7

8

ランキング形式で紹介していきます。

9

ランキング形式で紹介していきます。

10

-キャンディーショップ
-