脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ 7Escape: The Candy Shop walkthrough 7

スポンサーリンク

キャンディーショップ

-キャンディーショップ
-

投稿日:2013/03/12 更新日:

スキンケアセット

candy Escape: The Candy Shop walkthrough 怪しい箇所をタップして、キーになるアイテムを探し、閉じ込められた空間から脱出するWaveA PTE.LTD.の 脱出ゲーム脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略。 今作は閉じ込められた駄菓子屋からの脱出劇。 脱出ゲーム: キャンディーショップ - WaveA PTE.LTD. 以下ネタバレ解答ですので閲覧の際にはご注意下さい。 candy Escape: The Candy Shop walkthrough === Prologue ======================= I got a weird message. "Come to the candy shop, or bad things will happen to you." I couldn't ignore it, because the candy shop belongs to my best friend's family. Worried, I went to check on the candy shop. When I went inside, the door was suddenly locked behind me... =====================================

スポンサードリンク
スポンサードリンク

脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ

左側 =>上から 黒、緑、黒、緑
右側 =>上から 黄、紫、オレンジ、オレンジ

に色を合わせる

Th 2385

扉を開けて奥の部屋へ移動する。

Th 2386

Th 2387

左へ移動。
右の棚のダイヤのマークがある引き出しをタップして拡大。

Th 2388
Th 2389
アイテム欄でダイヤ型のカギを選択。
引き出しをタップして開ける。

Th 2392

中からレバーを手に入れる。

Th 2393

右へ移動。

Th 2394
右奥の棚をタップして拡大。

Th 2395

右側面をタップして視点を変える。

Th 2396
Th 2397

脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ8

脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ6
脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略記事一覧

Escape: The Candy Shop walkthrough

Left side => black , green , black ,green
Right side => yellow, purple, orange, orange.

Th 2385

Open the door , go to the back room.

Th 2386

Th 2387

Go left.
Zoom in the shelf on the right.

Th 2388
Th 2389

Use the key to open the drawer.

Th 2392

Pick up the lever.

Th 2393

Go right.

Th 2394

Zoom in the far of right shelf.

Th 2395

Zoom in the right side.

Th 2396
Th 2397

Escape: The Price of Happiness walkthrough 8

Escape: The Price of Happiness walkthrough 6

Escape: The Price of Happiness walkthrough main

スポンサードリンク

-キャンディーショップ
-

1

2

3

4

5

6

7

8

ランキング形式で紹介していきます。

9

ランキング形式で紹介していきます。

10

-キャンディーショップ
-