脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ3Escape: The Candy Shop walkthrough 3

スポンサーリンク

キャンディーショップ

-キャンディーショップ
-

投稿日:2013/03/12 更新日:

candy

Escape: The Candy Shop walkthrough 怪しい箇所をタップして、キーになるアイテムを探し、閉じ込められた空間から脱出するWaveA PTE.LTD.の 脱出ゲーム脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略

今作は閉じ込められた駄菓子屋からの脱出劇。

脱出ゲーム: キャンディーショップ - WaveA PTE.LTD.

以下ネタバレ解答ですので閲覧の際にはご注意下さい。 candy

Escape: The Candy Shop walkthrough === Prologue ======================= I got a weird message. "Come to the candy shop, or bad things will happen to you." I couldn't ignore it, because the candy shop belongs to my best friend's family. Worried, I went to check on the candy shop. When I went inside, the door was suddenly locked behind me... =====================================

スポンサードリンク
スポンサードリンク

脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ

右へ移動。
左のフィギュアが置いてある棚をタップして拡大。

Th 2341Th 2342

フィギュアが置いてある棚の上の箱をタップして拡大。
アイテム欄でカプセルを選択。
箱のくぼみへ埋め込む。

Th 2343
Th 2344

箱のフタをあけてハンマーを手にいれる。

Th 2345
左へ移動。
右の棚をタップして拡大。

Th 2346
Th 2347
棚の下をタップして拡大。
ロープで縛り付けてある事を確認する。

Th 2348
アイテム欄でカッターを選択。
ロープを切る。

Th 2349
Th 2350

脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ4
脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略まとめ2

脱出ゲーム: キャンディーショップ 攻略記事一覧

Escape: The Candy Shop walkthrough

Go right.

Zoom in the shelf of the figure.

Th 2341Th 2342

Zoom in the box.
Put the capsule on the box.

Th 2343
Th 2344

Open the box,pick up the hammer.

Th 2345

Go left.
Zoom in the right shelf.

Th 2346
Th 2347

Zoom in the under the shelf.

Th 2348

Use the cutter to cut the rope.

Th 2349
Th 2350

Escape: The Price of Happiness walkthrough 4

Escape: The Price of Happiness walkthrough 2

Escape: The Price of Happiness walkthrough main

スポンサードリンク

-キャンディーショップ
-

1

2

3

4

5

6

7

8

ランキング形式で紹介していきます。

9

ランキング形式で紹介していきます。

10

-キャンディーショップ
-