strangehouse脱出ゲーム Escape room: Strange House(ストレンジハウス)攻略記事一覧『Escape room: Strange House』Solution Walkthrough

スポンサーリンク

iPhone iPhoneアプリ アプリ攻略記事 ゲームアプリ 脱出ゲーム

更新日:

Escape Game: “Strange House” Walkthrough

Escape room: Strange House(ストレンジハウス) 攻略

Escape room: Strange House - IDAC CO.,LTD.
strangehouse
動作条件:iPhone、iPod touchおよびiPad互換iOS3.2以降が必要

以下ネタバレ注意。解答ですので閲覧の際にはご注意下さい。
『脱出ゲームDangerous Luxury Liner』攻略まとめ
Escape Game: “Strange House” Walkthrough

Escape room: Strange House - IDAC CO.,LTD.
strangehouse
Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad.Requires iOS 3.2 or later

スポンサードリンク

『Escape room: Strange House』攻略・解答記事一覧

プロローグ

町一番の変わり者で知られている男の家に、主人公は忍び込んだ。噂通り、その部屋は奇妙な物で溢れかえっていた。不気味なアンティーク、気味の悪い絵……。こんな部屋、早く出よう。踵を返し、扉に手を掛けた主人公。だがその扉はいつの間にか、外側から鍵がかけられていた。

『Escape room: Strange House』Walkthrough

Prologue

The hero has infiltrated the house of the most eccentric man in the city. As the rumors implied, the rooms were filled with odd objects. Creepy antiques, eerie paintings... This wasn't a place to linger around for too long. The hero turned on his heels and reached out for the door. But the door had already been locked from the outside...

1

3

4

ランキング形式で紹介していきます。

5

ランキング形式で紹介していきます。

6

-iPhone, iPhoneアプリ, アプリ攻略記事, ゲームアプリ, 脱出ゲーム
-, , ,