RoomBreak:今すぐ脱出せよ!!!』全エピソード攻略記事一覧 RoomBreak: Escape Now!! Walkthrough

スポンサーリンク

RoomBreak:今すぐ脱出せよ!!! アプリ攻略記事 ゲームアプリ 脱出ゲーム 脱出ゲーム攻略

-RoomBreak:今すぐ脱出せよ!!!, アプリ攻略記事, ゲームアプリ, 脱出ゲーム, 脱出ゲーム攻略
-, , ,

Room Break is an adventure game about escaping.

The purpose of this game is simple.
Users will be detained to certain places and situations and they need to open the door of each room and escape.

Obviously, users need to figure out how to open the doors.
Maybe, there are some unexpected tricks hidden..
But, it is not difficult at all.
If you pay attention a little bit more, you will be able to find out all the hints that lead users to a successful break-out.

All of you have different reasons, but one purpose.
Escape now!!

Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad.Requires iOS 3.2 or later

・gameday Incの脱出ゲームシリーズの攻略はこちらから
ドアスアンドルームズ 攻略記事一覧
ドアスアンドルームズ2 攻略記事一覧
ドアスアンドルームズ3 攻略記事一覧
『RoomBreak:今すぐ脱出せよ!!!』全エピソード攻略記事一覧
脱出ゲーム サクサクボックス(旧130XES )攻略記事一覧

Episode 1 LOVE HORIC

Room1
Room2
Room3
Room4
Room5

Episode 2 Memory of Murder

Room1
Room2
Room3
Room4
Room5

Episode 3 Last Mission

Room1
Room2
Room3
Room4
Room5

Episode 4 Mysterious Message

Room1
Room2
Room3
Room4
Room5

Episode 5 Left alone

Room1
Room2
Room3
Room4
Room5

Episode 6 Disapperance

Room1
Room2
Room3
Room4
Room5

ディベロッパーによる他のゲーム

この作品のディベロッパー「Gameday.inc の他のスマホゲームはこちらから >>

-RoomBreak:今すぐ脱出せよ!!!, アプリ攻略記事, ゲームアプリ, 脱出ゲーム, 脱出ゲーム攻略
-, , ,

1

2

3

4

5

6

7

8

ランキング形式で紹介していきます。

9

ランキング形式で紹介していきます。

10